Επιστροφές

Αφορά προϊόντα που αγοράζετε από το κατάστημά μας.
Θα πρέπει να μας επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την αγορά τους, στην αρχική τους κατάσταση και χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία, συνοδευόμενα από το σχετικό αποδεικτικό αγοράς.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα επιβαρυνθείτε με οποιαδήποτε δαπάνη , εκτός από τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος σε εμάς.
Αν η επιστροφή των προϊόντων οφείλεται σε δικό μας λάθος, είτε γιατί το προϊόν είναι ελαττωματικό, είτε γιατί είναι διαφορετικό από αυτό που θέλατε (λάθος κωδικός), θα σας επιστραφούν τα χρήματα και η εταιρεία μας θα επιβαρυνθεί με το κόστος επιστροφής. Οφείλετε όμως να μας ειδοποιείτε άμεσα.
Τα χρήματα θα σας επιστραφούν εντός 21 ημερών από την επιστροφή των προϊόντων στην εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που δεν σας βρει η μεταφορικη για την παραλαβη και δεν υπαρξει καμια επικοινωνια απο μερους σας ειτε προς εμας ειτε προς την μεταφορικη μεσα σε 14 ημερες, τοτε η παραγγελια επιστρεφει σε εμας. Αν γινει αυτο και θελετε ακομα να σας αποσταλει η παραγγελια τοτε χρεωνεστε ξανα τα εξοδα αποστολης αλλα και της επιστροφης προς εμας. Αν απλα θελετε να γινει ακυρωση τοτε σας επιστρεφονται τα χρηματα σας με χρεωση ομως των εξοδων επιστροφης.

Εγγύηση
Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από την εγγύηση καλής λειτουργίας του κατασκευαστή τους και σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα.